Kijk Coaching

 

Welke behoeften heb jij? Waar  droom je van en waar ben je juist allergisch voor? Sta je er wel eens bij stil, of ben je voornamelijk bezig met de behoeften van anderen? Door aandacht te hebben voor jezelf en zo verbinding te vinden met jezelf, vind je helderheid over wat goed is voor jou. Zo wordt de boodschap die je aan de ander overbrengt ‘echt’ en helder, waardoor deze ook wordt aangenomen door de ander. Zeker in het geval van opvoeden ongelooflijk belangrijk. Door jullie sterke verbinding voelt je kind vooral jouw onderstroom. Wat je zegt wordt niet aangenomen, wanneer het niet klopt met wat je werkelijk vindt en voelt.

Het is mijn missie om ouders te laten kijken naar zichzelf en in zichzelf en zo ruimte en oplossingen te vinden voor moeilijkheden binnen het gezin of het opvoeden.

Uitgangspunt binnen mijn coaching is dat we enkel onszelf kunnen veranderen. Dat de ander meebeweegt is mooi meegenomen en niet zelden een direct gevolg. Dat betekent ook dat alle antwoorden op jouw vragen enkel aan jezelf gesteld kunnen worden en in jezelf te vinden zijn. Ik leer je je eigen bron van wijsheid aan te boren en niet meer afhankelijk te zijn van de mening en het oordeel van anderen.

Door onbewuste zaken zichtbaar te maken komt er beweging en ruimte voor nieuwe overtuigingen en keuzes. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!

Opstellingen geven beeld aan relaties, emoties, trauma’s en verlangens. Ze laten zien wat de onderliggende systemische oorzaak is van een probleem of een moeilijkheid. Aan datgene wat jou op dit moment in de weg staat. Hierdoor vind je je plek binnen jouw systeem en verbind je je met jezelf. 

 

Voor wie

 • Voel je je als ouder overvraagd of heb je moeite te genieten van het ouderschap?
 • Word je geraakt door het gedrag van je kind, waardoor de emoties soms hoog oplopen?
 • Voel je dat opvoedtrucs niet écht helpen?
 • Zie je hoe je kinderen in een voortdurende strijd met
 • elkaar, met jou of je partner leven?
 • Bemoeit je kind zich met jullie relatie?
 • Zoek je als (stief)ouder je nieuwe plek binnen een samengestelde gezin?
 • Worstel je met je eigen ouders, broers, zussen of andere familieleden?
 • Heb je zelf moeite met het onderhouden of last van relaties of van situaties, die in jouw leven niet naar wens zijn verlopen, waardoor je niet de ouder kunt zijn die graag wilt zijn?
 • Of zie je dat het vanwege onverklaarbare redenen niet goed met je kind en voel je je machteloos als ouder?
 • Voelt het altijd als druk-druk-druk en denk je: mijn tijd komt nog wel?

Kijk, voel, onderzoek en ontdek! Probeer, neem risico’s, maak nieuwe keuzes en wees zo een mooi voorbeeld voor je kind!

Heb jij een vraag op het gebied van ouderschap, relaties, jouw plek ten opzichte van de ander, zelfontwikkeling of een andere thema? En vind je het Kijk-intensief-programma te veel van het goede? Dan kunnen we naar je vraag kijken middels één of enkele gesprekken/ opstellingen.

Investering

Een coachingsgesprek of opstelling kost €75,00 per uur. 

Kijk of je werkgever mogelijkheden heeft om coaching te vergoeden. Vaak zijn hier budgetten voor.