Het begint binnen in jou…

Hoeveel kleur je in je leven ziet, wordt bepaald door de mate van jouw creativiteit. Wat je in het leven aandurft, bepaalt jouw moed en mate van zelfvertrouwen. Hoeveel avontuur je beleeft, hangt af van je verbeelding, je verlangens en je behoeftes. Wat je bereikt is een gevolg jouw focus en daadkracht.

Welke bril draag je op dit moment? Met hoeveel vertrouwen of angst kijk je naar de wereld?

Hoe je met je puber omgaat, of met je partner, wordt bepaald door jouw mate van volwassenheid, jouw mogelijkheid om te ontspannen, naast geven ook te kunnen nemen en vanaf jouw plek te reageren.

Maar patronen als: de behoefte aan controle of de neiging om vanuit angst te kijken, op te vliegen vanuit oude pijn die wordt aangeraakt, maken dit soms zó lastig. Ze zijn er simpelweg. Door verbindingen met anderen en ervaringen uit een ver verleden, zijn we geworden wie we zijn. We hebben de blik op de wereld hiermee vastgezet en draaien in steeds dezelfde kringetjes rond. 

Maar hé, laat jouw buitenwereld jouw leven niet bepalen! Maar laat je binnenwereld dat doen! Daar wordt de wereld gevormd en ingekleurd. Daar kun je alle invloed op uitoefenen. Door het onzichtbare zichtbaar te maken en opnieuw kleur te geven.

Laat je niet beperken door je verleden, door angst en wantrouwen, vanuit oude ervaringen. Maar kijk opnieuw met een verruimde blik en zie een verruimde wereld. Laat de mogelijkheden en je geluk niet liggen!

Foto: Josue As Mts

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je hier bent! Waarmee kan ik je helpen?