PERSOONLIJKHEIDS-opstelling

 

Mede door opvoeding en opgroeien met positieve en negatieve ervaringen is je persoonlijkheid gevormd. Ook je persoonlijkheid is een systeem; je innerlijk systeem. Dit bestaat uit je kwaliteiten, je verlangens en belemmeringen, je angsten en trauma’s. Sommige elementen voeren de boventoon en anderen krijgen minder ruimte. Eigenschappen die ontstaan zijn vanuit pijnlijke ervaringen nemen vaak veel ruimte in en zijn lastig te sturen, omdat ze nog steeds getriggerd worden door vergelijkbare situaties. Hierdoor ontstaan herhalende, belemmerende of storende patronen in je gedrag, je emoties of gedachten, waardoor het in je leven niet vanzelf gaat.

Met een persoonlijkheidsopstelling geven we al jouw delen zonder oordeel onze aandacht. Door ze te erkennen en een nieuwe plek te geven neem je zelf weer de regie over je leven. Je kunt vanuit ontspanning alle delen aansturen. Binnen een persoonlijkheidsopstelling geven we ook je familiesysteem en de natuurlijke systemische wetten aandacht wanneer dat nodig is.

Hoe en waarom een persoonlijkheidsopstelling?

 

Met een persoonlijkheidsopstelling werken we met poppetjes of beelden op tafel. We geven beeld aan alles dat bij je persoonlijkheid of de moeilijkheid komt kijken. Door te zien wat zich van binnen af afspeelt kun je er als het ware van loskomen en er van een afstand naar kijken. De informatie komt zo, anders dan door erover te praten, rechtstreeks binnen.

Door middel van een persoonlijkheidsopstelling leer je om zelfinzicht te krijgen, om pijn en trauma’s te verwerken, om storende patronen niet meer de boventoon te laten voeren, maar je eigen persoonlijkheid aan te sturen en je bovendien verder te ontwikkelen. 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met me op, dan kijken we of een persoonlijkheidsopstelling een antwoord kan zijn op je vraag.

De kosten van coaching of een opstelling zijn €75,00 per uur voor individuele sessies en €95,00 per uur voor relatiesessies. 

Kijk of je werkgever mogelijkheden heeft om coaching te vergoeden. Vaak zijn hier budgetten voor.

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je hier bent! Waarmee kan ik je helpen?