Voor ouders die een voorbeeld willen zijn

 

  • Voel je je als ouder overvraagd of heb je moeite te genieten van het ouderschap?
  • Word je geraakt door het gedrag van je kind, waardoor de emoties soms hoog oplopen?
  • Zie je hoe je kinderen in een voortdurende strijd met elkaar of met jou of je partner leven?
  • Bemoeit je kind zich met jullie relatie?
  • Of heb je zelf moeite met het onderhouden van relaties of heb je last van situaties die in jouw leven niet naar wens zijn verlopen?

In een familie heeft ieder lid zijn eigen plek met bijbehorende verantwoordelijkheden. Op de juiste plek ben je in verbinding met jezelf en met elkaar. Daar voel je je veilig en krachtig en kun je de verantwoordelijkheden dragen die horen bij jouw rol binnen het gezin. Op de juiste plek krijg je de onzichtbare voeding van je familiesysteem. Op die plek hoef je niet tegen de stroom in te zwemmen. Sta je ervoor open om jezelf en je ouderschap onder de loep te nemen? Patronen te onderzoeken en daarna andere keuzes te maken? Door meer in verbinding te komen met jezelf, kom je ook meer in verbinding met je kind.

Ik moedig je aan om te kijken

Ik coach je met een systemische blik. Met een opstelling krijg je het werkelijke probleem snel helder. En alleen je eigen ervaringen helpen je verder.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en kan ontzettend veel in beweging zetten.

Kijk naar je kind, naar je gezin, naar je relatie, naar je familie en bovenal naar jezelf en alles wat er in je leeft! In jezelf zijn al je antwoorden te vinden.

 

Help zelf je kind verder

Systemische coaching werkt door op elkaar. Omdat we nauw met elkaar verbonden zijn beweegt ieder gezinslid mee wanneer er één in beweging komt.

Wil je naast de begeleiding voor jezelf graag handvatten om je kind thuis verder te helpen? Bijvoorbeeld bij het omgaan met boosheid, angst, stress, hooggevoeligheid, vergroten van zelfvertrouwen, omgaan met pesten, kritiek of somberheid? Ik geef je graag extra handvatten.

Leer je kind zelf wat jij gaandeweg het proces ook leert. Luisteren naar je eigen hart, in plaats van naar de ander, de volwassene, de maatschappij, angst en ‘geprogrammeerde’ gedachten. Vertrouwen krijgen in jezelf en zo je eigen keuzes  maken.

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je hier bent! Waarmee kan ik je helpen?